Over ons

Wie is Ondernemer­schap in Bedrijf?

Ondernemerschap in Bedrijf als concept is ontwikkeld door Josette en al snel zijn Jacky en Kitty erbij gekomen. Met elkaar kunnen we alle expertise en ervaring inzetten die nodig is voor ontwikkeling van ondernemerschap in bedrijven, overheidsinstanties, non-profit organisaties en onderwijsinstellingen.

Onze visie

Continue verandering en disruptie is de nieuwe werkelijkheid en dat vraagt van alle organisaties en bedrijven om relevant te zijn en te blijven. Daarvoor moeten ze ondernemend zijn op alle niveaus en binnen alle afdelingen van de organisatie. Wij zijn er voor organisaties om hun ondernemend vermogen te ontdekken en te versterken, zodat ze relevant blijven voor de toekomst.

Waar we voor staan

Wil je het ondernemend vermogen van je medewerkers en leidinggevenden beter benutten? We kunnen voor je inzichtelijk maken waar je staat en waar je verbeterpunten zitten. Als je blijft doen wat je deed, krijg je minder wat je altijd al kreeg. Ondernemen is doen, buiten de kaders treden, andere paden bewandelen, uitdagingen oplossen. En daar is onze aanpak volledig op afgestemd. Verwacht dus geen theoretische lessen of standaard aanpak, maar het echt ervaren van ondernemerschap. Durf jij het aan?

Ons team

Josette Dijkhuizen Lees meer

Josette Dijkhuizen
Founder
Josette Dijkhuizen is ondernemer en bijzonder hoogleraar op het thema ondernemerschap. Ze is binnen Ondernemerschap in Bedrijf vooral actief in de wetenschappelijke onderbouwing van het programma, het geven van presentaties en webinars op het thema en je kunt haar ontmoeten bij de intervisiebijeenkomsten. Bovendien is Josette de oprichter van De Zakencoach, het landelijk netwerk van ondernemerscoaches.

Jacky Michels Lees meer

Jacky Michels
Associate
Als projectleider op gebied van formuleontwikkeling, verander-, cultuurtrajecten en is Jacky als zelfstandig ondernemer zeer ervaren. Ze vertaalt strategie naar beleid en begeleidt ook de implementatie hiervan. Jacky werkt in haar projecten samen met franchisenemers en ondernemers om hun doelen te bereiken. Jacky is aangesloten bij Ondernemerschap in Bedrijf en tevens oprichter en eigenaar van een sociale onderneming, Vergroen je Leven, die zich inzet voor een mooiere en gezondere leefomgeving door het leven van mensen te vergroenen.

Kitty Schieck Lees meer

Kitty Schieck
Associate
Als voormalig employer branding specialist en marketeer combineert Kitty strategisch inzicht, brede ervaring bij tal van profit en non-profit bedrijven en praktijkervaring om bedrijven te adviseren bij het beter benutten van hun (interne) potentieel. Kitty is aangesloten bij Ondernemerschap in Bedrijf en tevens oprichter en eigenaar van een sociale onderneming, Vergroen je Leven, die zich inzet voor een mooiere en gezondere leefomgeving door het leven van mensen te vergroenen.

Uitgebreide expertise

We hebben ieder op verschillende vlakken kennis en ervaring opgedaan bij onder andere:

Bol.com / Jumbo / GroenRijk / Rituals / KPN / De Amersfoortse / Gemeente Rotterdam / Gemeente Eindhoven / Ministerie van Landbouw / Ministerie van Buitenlandse Zaken / ANKO / Modint / UWV / Evides Waterbedrijf / Hartstichting / PLAN Nederland / Terra des Hommes