Menu

Over ons

Wie is ondernemer­schap in bedrijf?

Ondernemerschap in Bedrijf als concept is ontwikkeld door Josette en al snel zijn Jacky en Kitty erbij gekomen. Met elkaar kunnen we alle expertise en ervaring inzetten die nodig is voor ontwikkeling van ondernemerschap in bedrijven, overheidsinstanties, non-profit organisaties en onderwijsinstellingen.

Onze visie

Continue verandering en disruptie is de nieuwe werkelijkheid en dat vraagt van alle organisaties en bedrijven om relevant te zijn en te blijven. Daarvoor moeten ze ondernemend zijn op alle niveaus en binnen alle afdelingen van de organisatie. Wij zijn er voor organisaties om hun ondernemend vermogen te ontdekken en te versterken, zodat ze relevant blijven voor de toekomst.

Waar we voor staan

Wil je het ondernemend vermogen van je medewerkers en leidinggevenden beter benutten? We kunnen voor je inzichtelijk maken waar je staat en waar je verbeterpunten zitten. Als je blijft doen wat je deed, krijg je minder wat je altijd al kreeg. Ondernemen is doen, buiten de kaders treden, andere paden bewandelen, uitdagingen oplossen. En daar is onze aanpak volledig op afgestemd. Verwacht dus geen theoretische lessen of standaard aanpak, maar het echt ervaren van ondernemerschap. Durf jij het aan?

Ons team

Josette Dijkhuizen Founder

  • Wetenschappelijke kennis
  • Strategisch inzicht
  • Samen 100 jaar ervaring
  • Praktische vertaling
  • Frisse blik

Jacky Michels Associate

Kitty Schieck Associate

Uitgebreide expertise

We hebben ieder op verschillende vlakken kennis en ervaring opgedaan bij onder andere:

Bol.com / Jumbo / GroenRijk / Rituals / KPN / De Amersfoortse / Gemeente Rotterdam / Gemeente Eindhoven / Ministerie van Landbouw / Ministerie van Buitenlandse Zaken / ANKO / Modint / UWV / Evides Waterbedrijf / Hartstichting / PLAN Nederland / Terra des Hommes